Les Deux Magots
AB-Translations heeft onder andere de volgende ervaring
1. Vertalingen voor vertaalbureaus, bedrijven en particulieren:
algemene, financiële en economische teksten, commerciële en marketingteksten, toeristische teksten, culturele teksten, websites, folders en brochures, en revisie en correctie van reeds vertaalde teksten.
7. Vertaling van een journalistiek artikel van Jean-Pierre Stroobants voor de Volkskrant (in samenwerking met drs. Noëlle Swaan): Weg met de ‘zwarte zondagen’.
8. In de commerciële sector (Marchon Europe B.V.): vertalingen van commerciële en marketingteksten, boekhoudkundige en financiële documenten, en belastingdocumenten.
9. In de non-profitsector (Maison Descartes): vertalingen van folders en brochures over groepscursussen, nieuwsbrieven over culturele activiteiten en de website.

 

 

2. Revisie en correctie van scripties voor hogescholen en universiteiten die in het Nederlands of Frans geschreven zijn.
3. Bijlessen Frans geven aan middelbare scholieren, examentraining Cito aan middelbare scholieren.4. Privélessen Frans aan particulieren die graag Frans willen leren (spreekvaardigheid, leesvaardigheid, luistervaardigheid en grammatica).
5. Revisie, correctie en transcripties (debatten, nieuwsuitzendingen en interviews) van in het Nederlands en in het Frans gesproken teksten voor bedrijven en stichtingen.
6. Vertalingen vakantiehuizen in België, Frankrijk, Italië en Nederland in opdracht van Belvilla: www.eurorelais.org en www.belvilla.fr.
Les Deux Magots
© AB-Translations
info@ab-translations.nl
M +31 (0)6 41588087
Multatulilaan 35
AB-Translations
NL-1422 BN Uithoorn
T +31 (0)297 727276
Nederlands
français